23 sep. 2012

Mixed media art

Inatt när jag hade jätteont i min tungrot (vet inte om jag håller på att bli förkyld), steg jag upp ur sängen och gick ner och satte mig vid mitt pysselbord och tog tag i en bakgrund jag gjort i fredags, men som jag inte hade någon vidare inspiration för just då.

När jag satte mig tänkte jag att jag inte skulle tänka efter alls utan bara smacka på lite allt möjligt och se var jag hamnade. :)
Lite skrämmande då jag är väldigt strukturerad och tänker mycket när jag skapar, men samtidigt himla kul. Lite som en berg- och dalbana faktiskt. Bara slå av alla tankar och köra i 200 km/h. :)

Love is a journey that hopefully never endsJag har kladdat med gesso, akrylfärger (tre olika rosa och en limegrön), stämplar (stämplat med Archival Ink), Faber Castell-penna och washi tape.

Den kanske ser lite rörig ut, men man måste tänka på att jag inte tänkt efter en massa när jag gjorde den. Skulle jag tänka hade den blivit annorlunda. :)

Det är otroligt roligt och givande att utmana sig själv.
Nästa mixed media-projekt blir nog att göra något helt i vitt. :)

Ha nu en underbar, avkopplande och mysig söndag.
Lämna gärna en liten hälsning. Då blir jag jätteglad. :)

2 kommentarer:

 1. Rörig??? Jag tycker den är helt otroligt DÖ-LÄCKER!!!!
  Och visst är det härligt när det liksom bara flyter på av sej självt och man inte "tänker och planerar" så mycket??

  Wow...riktigt läckert....fortsätt skippa tankarna, det här är jättefint!!

  Kram Moj (Jenny N på FB)

  SvaraRadera
 2. Ååå så läckertt!! Har inte kommit så långt än själv i mitt skapande, är nybörjare så jag håller mig till klippa och klistra :) Men det ser härligt ut att kladda med färg...keep up the good work!!

  Kramiz

  SvaraRadera