31 okt. 2011

Fixardag

Igår (lördag) hade vi en rejäl fixardag. Gästrummet blev ommöblerat. Det var verkligen på tid att det fixades.

Före:Här hade jag rensat ena gästsängen, som var full med saker. Kvar var bokhyllan, som jag inte ville ha kvar.

Resultatet:

Byrån fick bättre plats, en hylla kom upp på väggen ovanför byrån.
Sängarna satte jag ihop till en dubbelsäng och flyttade sänglamporna.
Byrålådorna är tomma för gäster som kommer och hälsar på där de kan ha sina saker istället för i sina väskor. Så har det även varit tidigare, men man kom inte åt lådorna så bra.

Som om detta inte var nog tog jag även tag i grovköket.
Där har det länge sett ut så här vid dörren till grovköksentrén:Fruktansvärt. Jag har skämts över detta. Detta är altringssaker bortsett från tygerna som är dukar och annat.
Igår fixade jag en ordentlig förvaring till altringssakerna - i gardwroben till vänster på fotot. Dukarna hamnade där de skulle fast ostrukna. Så när vi ska använda något så får jag stryka då.

När jag var klar såg det ut så här:Lite skillnad, eller hur?!
Det lilla skåpet har jag inte hunnit rensa men det ska göras och sen tas ut i garaget. Det ska endast stå två pallar där.

Förutom detta tvättade vi samt vinterförvarade altan samt satte upp ljusslingor på altan och veranda. Det är så mysigt med ljus i höstmörkret.

Projekt höstmys fortsätter i veckan.

Hoppas ni andra haft en bra helg ni med. :)

2 kommentarer:

 1. wow--- det här kallar jag för "förre" och "efter" kort..... det fanns ju en dörr där bakom allting... hur använde ni den innan??? Men gästrummet blev fint, där kommer jag väl trivas bra på helgen!
  Vi ses snart.
  Kram
  Johanna

  SvaraRadera
 2. Det måste ha varit en lååång dag, så mkt som ni hann med, kanske mest du. Men så härligt att se resultaten sedan! Det blev en stor skillnad, mer luftigt och nu kan ni ju komma fram och använda ytterdörren.
  Jag tycker att det var kanon. Det brukar jag tycka när det gäller mig själv också :)

  SvaraRadera