29 jan. 2013

Lilla jag har skapat lite liv på City Gross runt om i Sverige

I lördags var jag och maken på City Gross i Mantorp för att handla mat.
Som alltid måste jag kolla inredningsdelen av butiken, för man vet ju inte vad för bra saker man kan hitta.
Och så klart hittade jag ju något bra.
Denna!

Mitt ögonmått sade mig att den säkert skulle vara perfekt till distressdynorna jag har. Dessutom älskade jag stilen på den. Två behövde jag och en köpte jag till syster yster, för det är hennes stil. Det fanns totalt sex st. Det bästa av allt var att de kostade 49,50:-/st! :)
Så där gick vi runt och kånkade på varsin och en i en påse. Vi skulle ju inte handla så mycket. ;)

När jag kom hem tog jag ett foto med mobilen och lade upp på Instagram och länkade till mig på facebook. Dessutom länkade jag från facebook vidare till en grupp som heter Förvaring för scrapsaker och visade där i fall att fler kanske ville veta och få tag på den.

Inte visste jag att det skulle bli sådant liv.
Folk verkade älska hyllan som jag fotat och frågade efter mått och dagen efter hade flera varit runt på sina lokala City Gross och kollat och här i Mantorp hade de tagit slut.

Ikväll fick jag ett meddelande på fb av en vän som skrev följande:
"Vårt mål blev ut till citygross idag. Jag var ju bara tvungen att fråga om de hade kvar de vita hyllorna som du visade häromdagen och hon sa att de kunde inte förstå men telefonen har gått het och Uppsala har de ringt från ett antal gånger och ville att de skulle skicka dit alla som de hade kvar. En ringde och ville ha 10 stycken, så de fattade inte varför alla ville ha de vita hyllorna och hur de visste om dem. I mantorp fanns det 6 stycken och det var en som hade varit där och tagit nästan alla så en i personalen hade sett det och skyndade sig dit och la undan en då det måste ju vara nått "bra att ha" hon skulle göra det till nyckel hylla. Ja efter en timma var det slut.
Ja så snabbt sprider det sig och de tror inte att telefonen kommer sluta att ringa 
Tänkte att du kanske ville höra för ja det är rätt komiskt att de ringer från Ystad till Uppsala och alla vill ha samma sak. :)"

Jag kunde inte låta bli att fnissa när jag läste hennes meddelande samt hur konstigt de måste ha tyckt det var att så många ringt om dessa hyllor! :D
Och tänk att det var lilla jag som startade det, bara för att jag hade gjort ett sådant fynd. :)

Man ska inte underskatta hur saker sprids nuför tiden. Det går fort. :)

Så här ser det nu ut i mina två hyllor i allafall. Jag blev jättenöjd!

Och tack City Gross i Mantorp för att ni tar in så bra saker som jag kan fynda då och då samt till all personal som alltid är jättetrevliga. :)

8 kommentarer:

 1. Du är bara bäst gumman, som tänkte på att ta en till mig med, hihi!! Men vilken karusell det blev av alltsammans! Jösses. Kram

  SvaraRadera
 2. Japp Lotta potta gillade inte att de var slut ;)

  SvaraRadera
 3. Vart ungefär samma effekt när jag köpt en väska på panduro som jag visade att man kunde ha dynorna och pennorna i. Tog slut på flera ställen och sedan var det leveransstopp på den till början på detta året....Kul kul ;)

  SvaraRadera
 4. Hahaha vad roligt! Ja den är verkligen fin. Jag har inte varit och kollat på citygross i Västerås men tror inte det finns en chans att dom har någon kvar nu. ;)

  SvaraRadera
 5. Ja ha ja, då är det ingen idé att jag som bor i Uppsala försöker få tag i den här då för nu är väl alla på väg till Ystad. Hm... ;)

  SvaraRadera
 6. CityGross verkar få en del förfrågningar om dom nu..Gävle hade inge alls och i Falun var jag redan den 3.e idag som efterlyste dom. Är tydligen bara dom större butikerna som har. Suck och stön..Åkte förbi både Karlstads och Örebros butiker i helgen. LA en beställning i Falun och dom skulle kolla om dom kunde ta in till oss..=)
  Va har du startat upp nu? Kaos i butikerna.=)

  SvaraRadera
 7. Nämen fortfarande? Oj!
  Ja, vad har jag gjort?! :)
  Det var ju inte riktigt meningen, men kul att fler tyckte att de var en så bra förvaring. :)

  SvaraRadera