23 jan. 2013

Mitt make up-bord

Äntligen är jag klar med mitt make up-bord!

Tre lager färg har det fått. Trots detta är det lite krackelerat här och där, men det gör det bara charmigt faktiskt. :)

Idag var jag och köpte knoppar. De större till de undre lådorna passade perfekt (jag hade med mig de gamla handtagen) men knopparna till de mindre täckte inte hålen efter de förra beslagen. Men man är ju kreativ och uppfinningsrik, så jag tog tunna beslag som jag använder till scrapbooking, limmade först fast och borrade sen igenom för att de verkligen skulle sitta fast.

Mitt smink har nu fått ett nytt ställe att få bo på.
I systolen som varit min mormors och som mamma klätt om, har jag alla nagellack, rengöring och verktyg till naglarna. T o m uv-lampan fick plats. Kan det bli mer perfekt?
På sidorna av bordet har jag satt två korgar jag köpte på IKEA, som tydligen ska utgå inom kort, för er som är sugna på att köpa sådana, vänta inte för länge.

I den ena har jag ansiktsrengöring och hårfön, och i den andra har jag borstar, pennor och en liten papperskorg för pads.

Den stora glasburken, som jag fick i julklapp av min älskade egenadopterade syster Linda, har jag pads. Jag tyckte den passade perfekt in där. Dessutom tänker jag då på henne varje dag när jag ser den och blir glad. :)

Jag är jättenöjd med bordet, ja egentligen hela pysselrummet/kontoret.
Det som är kvar nu att fixa, är att sätta på tapet på lådorna på Malmbyråerna (och egentligen måla byråarna vita, men det får jag se när jag orkar).

Bilder på hela rummet kommer inom kort. :)

4 kommentarer:

 1. Cecilia Göransson23 januari 2013 17:47

  Åh vad fint det blev. Ser riktigt lyxigt ut.

  SvaraRadera
 2. Sååååå otroligt fint det blev!!! Lyckliga du som har en så vacker plats att sitta vid och få en stund för sig själv.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh så fint det blev och vad snabbt jobbat!!
  kram!

  SvaraRadera