4 aug. 2012

Elaka rykten sprids om mig

Blir ledsen när jag hör hur många elaka rykten som sprids om mig och vad som påstås att jag sagt, när inget av det jag får höra stämmer. Jag har ingen anledning att prata skit om andra. Vad skulle det gagna mig? Och varför skulle jag vilja lägga energi på det? Och vissa saker handlar om människor jag inte ens känner och som jag träffat en gång och sagt en mening till (trevlig) denna person.
Om någon hört att jag sagt något elakt, prata med mig då. Jag kan meddela reda nu att sannolikheten att jag sagt det som påstås och ryktas är jävligt liten!!!

Konfrontera mig gärna med påståendena. Jag är en stark kvinna som vågar stå för vad jag tycker och kan antingen bekräfta eller dementera vad som påstås.

Och istället för att misstro mig, red ut med mig istället och ta reda på om det verkligen stämmer. Jag står för vad JAG sagt och har ingen anledning att ljuga.

Så ni som så gärna gillar att sprida skit om mig, sluta med det och lägg energin på något bättre istället och ta reda på hur det egentligen ligger till istället för att sprida lögner. Det ni sysslar med är förtal.
Väx upp och sluta vara sådana svallerkärringar!

Jag kommer inte att lägga ner mitt företag eller mina kurser, eller vad det nu är ni är ute efter.
Jag har rent mjöl i påsen och är väl medveten om vad jag sagt och gjort. Ni kanske inte ska tro på allt som sägs och sprids och dessutom vara väldigt försiktiga med vad ni för vidare till nästa person.

2 kommentarer:

  1. Näe, fy vad trist. :( Skitsnack är aldrig roligt, och aldrig för det någon nytta med sig. Men du är bäst, du klarar detta!!! Stå på dig. Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppsan, det där lät då inget vidare! *styrkekramar*
    Rosa

    SvaraRadera