6 jan. 2012

Ledig = "ledig"

Idag är det helgdag. Jag skulle vara ledig. :)
Jo, jag känner mig ledig, så jag klagar inte. Att sitta i pyjamas i soffan och jobba med maken i den andra soffan och ha tv'n på är väl att nästan vara ledig. :)

Det är så mycket nyheter på gång att jag är alldeles lyrisk. Jag håller på att fixa hit och dit och däremellan njuter jag av ledigheten. Det är helt underbart att tänka att det är fredag idag och vi är hemma båda två och har två hela dagar kvar av ledighet. :)

Såg ni den franska filmen Igelkotten igår på SVT2?
Den är baserad på boken Igelkottens elegans av Muriel Barbery.

Själv har jag kommit ca halvvägs i boken och spelade in filmen igår, men kunde inte hålla mig att läsa boken klart utan såg filmen inatt. Jag kan verkligen rekommendera den.

En film, som vi också såg igår och som jag antog inte skulle vara så bra vilket den inte heller var, var Little Fockers. Men har man sett de andra är, i alla fall jag, nyfiken på vad som händer i denna film.

 Detta är den tredje filmen i den serien där bl a Ben Stiller, Barbara Streisand, Robert De Niro, Dustin Hoffman m fl är med i.
Men nu har man sett den också. :)
Min underbara make köpte hem det senaste numret av Magnolia Ink igår så det tittade jag igenom på kvällen.
   
Magnolia Ink nr 1 2012
Jag var positivt överraskad för jag upplevde att det var fler projekt man kunde göra i detta nummer. Dock var vissa av projekten lite "gamla" (i alla fall för mig), men jag tyckte ändå att det var ett trevligt nummer. Och som alltid blev jag väldigt sugen på att gå ner och sätta mig och färglägga. :)

Rimna visade och tipsade igår om en app, Frametastic, som är lite som Diptic. Du väljer hur många bilder du vill ha med samt utformning och färg på ram. Frametastic är helt ok.
När jag ändå var inne på App Store hittade jag en app som heter "Albums" som jag testat, mer jag återkommer mer om den. Den gör kollagebilder där du även kan välja bakgrunden bakom bilderna, vilket är lite trevligt.
Om den är någon som testat den får man gärna skriva vad man tyckte om den.

Nu ska jag ta och läsa lite. Jag har jobbat klart för idag. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar