13 apr. 2016

Spring is in the air - Fikadags

Ja då var jag igång igen med ett nytt inlägg. Jag försöker göra mitt bästa med att ta mig igenom min förkylning och även att må bättre psykiskt och då är det skapa som gäller för mig.

Denna gång är det ett kort som är som en inbjudan till en härlig utomhusfika nu när det börjar bli varmare. Fotot borde vana besökare känna igen från denna LO samt att en mindre variant finns i mitt Project Life-album.

Kortet är mitt bidrag till Pysslotekets tävling "Vi välkomnar våren".
Det finns en härlig moodboard där som man skulle inspireras av.

Jag inspirerades av de härliga färgerna, att det är utomhus på bilderna , skuggnignen från cykeln och blommorna får mig att tänka på fjärilar samt att jag blev himla sugen på att fika med en vän när jag såg bilderna. Därför fick det bli ett inbjudningskort. :)


Fikadags är i detta fall en uppmaning att komma till min altan och fika i solskenet och bara njuta. :)
Först stämplade jag med VersaMark Dazzle-dyna som är transparent med en hint av champagne. Sedan gjort jag mitt bästa att försöka få andra stämplingen med Memento Rose Bud på nästan samma ställe men ändå inte så vattenstämpeln skulle bli som en skugga, precis som skuggan från cykeln på moodboarden.


 Den rosa fjärilen och de rosa texterna är inspirerade av den undre, vänstra inzoomade blombilden.
De turkosa papperna samt det turkosa på min mugg är inspirerade av den underbara cykeln på moodboarden. Washitaperna och småblommorna på fotot känns lite som skofotot på moodboarden med lite smått och gott.


För att få lite mer nivåer satte jag Spring is in the air på 3D-kuddar. Likaså fick bannern lite båge så det händer lite mer.

Så detta kort ska skickas iväg till en vän som behöver komma ut lite och få lite sällskap och en god kopp kaffe. :)


5 kommentarer:

 1. Vilket härligt kort! Så kul att du hakar på Pysslotekets utmaning :)

  SvaraRadera
 2. Åh vilket fint kort i härliga färger!!

  Charlotta

  SvaraRadera
 3. Åh så fint! Roligt med ett foto som motiv på kortet!

  SvaraRadera