27 juni 2012

Dagens middag - Pestobakad kycklingklubba med frasig potatis & varm tomat

Idag lagade maken middag.  Det blev kycklingen enl rubriken. Och idag har jag även sett att recepten finns att hitta på CG's sida.

Bild lånad från City Gross receptsida

Precis som med gårdagens rätt lät inte denna så jätterolig, men den blev väldigt god. Potatisen blev inte så frasig, men det hade nog mer att göra med att maken är lite mer frikostig med olivoljan än vad man kanske ska vara. Sen hade vi i lite morötter till ugnspotatisen. Detta för att vi tycker att det är så gott att ha med.

Så vi känner båda två att vi verkligen är glatt överraskade med matkassen.
Jag är väl lite orolig över fiskgrytan eftersom jag inte tycker om kokt torsk, men den ska göras och smakas. :)

Kram

2 kommentarer:

  1. Förutom peston ser det ju gott ut. Ska kika in på receptet. Men ugnsbakad potatis med morötter gör vi alldeles för sällan, det får det bli ändring på nu. Men gick det bra att köra kycklingen tillsammans med potatisen i ugnen? Tänker att den ena rätten inte blir bra då, den som hamnar underst liksom...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var ingen fara att köra det ihop förutom att potatisen inte blev frasig.
      Han makade undan lite potatis så att kycklingarna inte låg ovanpå något utan direkt på plåten.
      Men vill man som sagt ha frasig potatis så är det nog bättre att ha två separata plåtar för kyckling brukar ju ha lite safter i sig.
      Håller med om att peston inte ser god ut, men var jättegod.
      Kram

      Radera