4 apr. 2012

Påskcrop på Scrappiz, tävling 4 av 7

I denna tävling, sponsrad av Scrapdraken, skulle man inspireras av följande bild/färger till en LO:

Vidare lydde tävlingsreglerna:
Den här tävlingen kör vi med dubbelt färgtema. 
Dels vill vi att du huvudsakligen använder färger ur den här färgskalan: Minst TVÅ av färgerna ska vara dominerande. Andra färger får förekomma. 

Sedan vill vi se dig "kladda med färg" på något sätt. 
Stänk, spreja, maska, kleta, stämpla, mista, splasha - du väljer teknik och färgmedium själv! 


Här är mitt resultat:Jag valde än en gång ett av våra bröllopsfoton. Detta är lite skoj tycker jag. Istället för ris fick gästerna kasta blomblad (för att inte skada små fågelmagar). Blomblad kastades och hamnade i min urringning och min älskade make står och tittar förnöjt ner i urringningen när bilden tas. :)

Blommönstret till vänster är utstansat med en Martha Stewartstans, som har en magnet så att man kan placera den var man än vill. Dock tyckte den inte om cardstocket. Det var för tjockt. Så jag rekommenderar inte att använda så tjockt papper utan tunt, om man vill att den ska hålla. Dock önskar jag att MS gjorde stansar som klarar av cardstock, eftersom det används ganska mycket inom scrapbooking.

Bakom det rosa cardstocket sitter alltså ett gult cardstock.
Grinden har jag fått dit m h a Gesso och en mask. Jag använde en skrapa för att få det jämnt och för att få det att torka snabbare använde jag min embossingfön.

Jag stansade ut ett hjärta i fotot och satte dit hjärtat igen så att man ser den gula fotomattan bakom.

Två blingswirlar och lite pärlor på blommorna till vänster och en på grinden.

Till sist stämplade jag ut ögonblick att minnas och stansade ut med MS kantstans på två sidor istället för att bara sätta en vanlig fotomatta där med.

Den var rolig att göra. :)

1 kommentar: