4 feb. 2012

Lugn lördag

Idag har det varit en lugn lördag, trots att jag jobbat lite.
Förutom packat ordrar har jag kladdat när jag pysslat. Brevid mig hade jag maken vid datorn. Han satt och pysslade lite han med. :)

Vi har varit i mataffären och handlat lite frukt m m. Sen var vi förbi och köpte varsin kebabrulle. Det är ju lördag och dietisten har sagt att jag får unna mig lite en dag i veckan. Dietisten ringde igår och vi bokade om återbesökstiden så att det blir 2½ vecka istället för 1½ veckan mellan besöken. :)

Vi har tittat på Melodifestivalen nu ikväll. Jag gillade verkligen Loreens bidrag. Annars var det inget vidare. Det var kul att Helena Bergström bjöd på sig och "grät" i tv. Och det var mycket givande att se en missnöjd Torsten Flink. :)

Det har varit lite väl kallt idag . -13 som varmast tror jag. Det var -15 till -17 grader när vi var ute. Det kändes verkligen. Jag hoppas att alla djur har möjlighet att få komma in någonstans och få värme dessa dagar.

Imorgon är det dags för pysselträff med Pysselbrudarna. Det ska bli mysigt. Jag ska bara göra klart utmaningen först så att jag har chans att vinna en jättesöt kruka med hemgjord kola. :)

2 kommentarer:

 1. Visst var Loreen bra! Superlåt och ett fint nummer! Jag tänker också på alla djuren i naturen när det är såhär kallt!.. Jag såg fåglar som värmde sig vid grannarnas skorstenar förut:( Får hoppas att de, och alla de andra, har mat så det räcker!
  Mysigt med pysselträff, synd att man bor så långt ifrån!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja, jag ska se om jag kan hitta hennes låt på melodifestivalens sida.

  Usch så hemskt att de försöker värma sig så. Jo tyvärr är det många djur som stryker med nu när det är så kallt. Det är fruktansvärt. :(

  Ja, vi har jättetrevligt på våra pysselträffar. Du hade gärna fått komma Erika. :)
  Kram

  SvaraRadera