26 sep. 2011

Stockholm

I förmiddags åkte jag till Stockholm för att hälsa på min vän Cathrine.
Igår kväll packade jag om från att ha kommit hem från mina föräldrar. Katterna var inte så jätteglada som jag hade hoppats på över att jag kommit hem. Tur att Mysan var superkelig imorse. Hon hade säkert velat att jag hade legat kvar så att hon och jag hade kunnat mysa läääänge. <3

Istället åkte jag in till sta'n med Kalle när han skulle åka till jobbet. Jag satte mig på restaurangen och köpte mig en baguett och en cappuchino och läste lite samt lyssnade på musik (fdet fanns ingen frukost hemma). Det blev en riktigt lugn morgon.

Jag kom på rätt tåg och på rätt plats. Det kändes bra. ;) Dock lite jobbigt att dra upp min jättetunga väska uppför 4 trappsteg.

Satt och slumrade ca en kvart av den 93 minuter "långa" resan. Det var riktigt skönt att det inte tog längre tid.

Blev mött av en jätteglad Cathrine och vi begav oss till parkeringen där hennes pappa väntade på oss.

I eftermiddag har vi varit och handlat mat. Vi har även varit och besökt det närbelägna centrat och kollat lite samt ätit lunch.

Ikväll har jag jobbat lite medan C krånglat med sin blogg. Emellanåt har jag kelat med någon av hennes underbara katter. Hon har tre stycken, precis som vi. De är jättegulliga! En av dem är helt kär i min PartyLiteväska och ligger hemskt gärna på den. :) Det är okej att hon gör det.

Nu bloggar jag, vilket märks. Sen blir det nog lite Wordfeud för att sen sova lite. Imorgon ska det pysslas för fullt!

Natti och tack för att du läser min blogg

1 kommentar:

  1. Hoppas du får en underbar vistelse i Stockholm. Hälsa Cathrine och katterna från mig. Kram

    SvaraRadera