28 sep. 2011

Höstbilder från förra veckan

När vi var på Inzpiramässan i Helsingborg i lördags stod det ett pelarbord som var dekorerat med jättevacker pumpa som var fylld. Denna var jag bara tvungen att fotografera (och redigera lite i mobilen).

Jag blev oerhört inspirerad och skulle mycket väl tänka mig att dekorera så här istället för att karva ut det traditionella halloweenansiktet i pumpan. Så det blir att leta pumpa när jag kommer hem.

Denna bild tog jag när jag stod vid bilen och lastade in alla jättefina saker jag skulle ta med mig hem från mina föräldrar. Färgerna är helt underbara nu och jag bara stod och njöt i solen medan jag väntade på nya kassar att lasta in i bilen.

 Jag chansade lite och fotade när jag körde förbi Bulltofta där IKEA tidigare låg och där XXL ligger nu (jag hoppas det är rätt varuhus). Jag gillar verkligen denna "staty". Den är fräck. Rustik.

Sen kunde jag inte låta bli att bara chansa att fota när jag körde förbi Landskrona på väg hem. Det blev ju inte så illa tycker jag.
Det är kul att fotografera. Jag såg ikväll att jag precis passerat 6000 bilder tagna med min iPhone 3Gs, som jag skaffade för snart 2 år sen. Så jag tror nog att man förstår att jag gillar det där med att spara minnen.

Appropå minnen finns det en app som jag verkligen gillar. Den heter Photo365, där man väljer ett foto om dagen som representerar den dagen, eller ta ett foto på samma sak varje dag och se hur det ändrar sig efter årstiderna.
Man kan även lägga till text till varje foto. Detta gillar jag för det är inte säkert att man kommer ihåg efter ett tag vad det var som var så speciellt med det fotot. Så den appen kan jag verkligen rekommendera.

Nu ska jag och Cathrine pyssla lite innan det är dags för att sova. Imorgon är det tänkt att vara full fart på oss.

Tack för titten

2 kommentarer:

 1. Hihihi, misstänker att du har fel tidszon i bloggen, för jag tror inte ni skulle till att sova vid 14-tiden på dagen?! Älskar fotona du tagit som du visar idag, och just den foto appen har du ju fått mig att börja använda med. Den är suverän.

  Jag saknar dig tjejen, måste försöka komma ut till dig nästa vecka. NU ska jag ge mig i kast med stämplarna igen, sortera och räkna, sortera och räkna..... Vi får se om jag hinner räkna alla. ; )

  Kram <3

  SvaraRadera
 2. Du hade så rätt. Fel tidszon, så jag har ändrat detta. :)
  Nej, vi sov inte då. Du är observant. ;)

  Ja, appen är underbar!

  Kom på pysselträff på måndag kväll?
  Hoppas du har kul med stämplarna. :)

  Kram <3

  SvaraRadera