2 juni 2015

Grattis på födelsedagen

God morgon! :)

Eftersom det är tisdag idag igen (vad hände med förra veckan?) är det en ny skiss idag hos Veckans Skiss. Fr o m idag börjar vi om med att skicka in era tolkningar och ett nytt pris presenteras för juni månad. :)

Jag tyckte denna skiss var jätterolig och när jag skulle skapa till den tänkte jag direkt på Timpans roliga fåglar som kom ut nu i vinter/vår. De är ganska stora så jag tryckte ut dem i en av mina kvadratiska punchar. De är stämplade med Memento Tuxedo Black på 4CC-papper. För att bara få liiiite djup i dem har jag färglagt ytterkonturerna på fåglarna med Copics W0. Mer färg ville jag inte ha på detta kort.

Texten Grattis är sen stämplad med Mementodynorna Lulu Lavender och Sweet Plum.
På födelsedagen har jag klippt isär från Grattis på födelsedagen och stämplat med VersaFine Onyx Black. Detta så att jag kan kombinera alla de grattisstämplar jag gjort. :)

För att det skulle hända lite mer med kvadraterna rundade jag två av hörnorna på samtliga kvadrater. Verktyget jag använde för det är We R Memory Keepers  Crop-A-Dile Corner Chomper som her ½" och 1/4".


Tack för titten idag.

4 kommentarer:

 1. Mycket fint, tack för inspirationen 😃👍

  SvaraRadera
 2. Åh vilket härligt kort! Jag blir glad av att se de söta fåglarna! Var finns de att köpa? Smart också att klippa isär stämplarna så de går att kombinera mer med varandra (Y)
  Ha en bra dag! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. :)

   Sök på Bird Crazy så borde du få upp de svenska shoppar som har dem Sindra. :)

   Tack detsamma :)

   Radera