24 maj 2013

Välgörenhetsdag imorgon på Arbis i Linköping
Imorgon är det äntligen dags för vår välgörenhetsdag!
De sista förberedelserna hemma görs nu i form av skyltar m m så att det ska bli lätt att se var saker och ting är imorgon.


Kl 10.00 slår portarna upp på Arbis på Repslagaregatan 30. Lättast är att parkera i P-huset Detektiven, som är precis bredvid. Vi kommer att ha öppet till kl 16.

Vi kommer att ta både kontanter och kort imorgon. Fika kommer att finnas och vi som anordnar detta ska göra vårt yttersta för att ni ska gå därifrån nöjda.

Novahuset kommer att ha två representanter som kommer efter lunch och som kommer att presentera vad de gör samt svara på frågor om sådana finns.

ALLA är välkomna, unga som äldre, pysselvana likväl de som aldrig provat något.
Möjlighet att prova på att pyssla finns imorgon.
Massor med färdigt hantverk i olika former och massor med helt underbara kort. Så passa på att köp nu till födelsedagar och jul. :)

Och dela gärna detta inlägg på era statusar så att så många som möjlighet ser och har möjlighet att kunna besöka oss imorgon. Vi hoppas ju att allt säljs så vi kan redovisa en rejäl slant till Novahuset. :)

För er som inte har möjlighet att komma, men som kanske vill skänka pengar istället, går det naturligtvis jättebra det med. Insättningen görs till SEB 5694 03 397 52, där 5694 är clearingnumret.
Vänligen skriv ert namn som meddelande så att vi vet vem som skänkt så att vi kan sätta upp er på sponsorslistan på vår officiella blogg fromcreativitytocharity.

Jag hoppas vi ses imorgon. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar