15 mars 2012

VintageLO

I söndags gjorde jag denna LO.
Martha inspirerade mig att göra kanterna lite annorlunda mot vad jag brukar göra. Så jag vek, bände och raspade på kanterna.
Nere i höger hörn av LO'n stämplade jag soffa-stämpeln.


På det vita cardstocket, som man ser lite i ovankant, använde jag en mask med klockor. Dock tyckte jag inte att det räckte, så jag använde swirlhörnen för att få lite mer action i kanterna.Titeln på LO'n blev tag plats. Detta förklarar sig snart.
Titeln har jag stämplat med ett alfabet som jag köpte någon gång förra året. Pappret är från ett paperpad där ett mönsterpapper hade olika rutor på samma papper, så jag skar ut en ruta som passade perfekt till LO'n.Egentligen passade väl inte provdockan på detta tema, men den är så läcker att jag inte kunde låta bli att ha med den. Sen stämplade jag med ornamentstämpel runtom den.Här har jag använt stolen, och tre olika franska skyltar. Denna franska skylt, denna och denna.
Stämplarna gör sig verkligen jättebra till dessa papper!Här har vi då till sist den kompletta LO's.
Jag har använt brun glimmer mist.
Fotot har jag själv tagit när jag var på väg hem från mina föräldrar i höstas. Stolen står vid gamla IKEA vid Bulltofta. Idag är det väl XL Bygg, om jag inte missminner mig.

En verkligen annorlunda LO för att vara jag. Kanske inte den mest genomtänkta, men jag körde på och lät spontaniteten ta tag i mig. Det var kul. :)

Det var vad jag hade att visa just för tillfället. Snart kommer det mer. :)

1 kommentar:

  1. ÅÅH jisses så läcker LO, du har verkligen fått ihop allt såå snyggt, superläcker!!

    KRAMEN MAJSAN

    SvaraRadera