17 dec. 2011

Snörvel, host m m

I torsdags började jag må dåligt. Ont i bihålorna, käkarna, hosta som inte var kul alls, snörvlig och allmänt ont i kroppen.
Det resulterade i att jag låg däckad hela dagen och vilade för att orka packa till gårdagens heldagspyssel på en skola.

Igår gick jag på värktabletter och en stoooor dos vilja för att ta mig igenom dagen. Det gick jättebra på skolan och vilka duktiga elever! Wow. Men framför allt var jag imponerad av två killar (i två olika grupper). Jätteduktiga och kreativa. Helt underbart att se.
Naturligtvis däckade jag fullständigt när jag kom hem därifrån tills det var dags att hämta K vid Mantorps station vid 19-tiden. En liten omväg in om City Gross för att handla lite mat och sen däcka hemma igen.

Idag ligger vi i varsin soffa. Jag mår ännu sämre än tidigare och K börjar också må lite dåligt. Blä för detta.
Min sjuksyster under denna sjukperiod är Duracell. Hon ligger på mig och har full koll på mig. Lämnar mig ogärna. K har Tudor som har koll på honom. De är så söta som "tar hand om" oss när vi är dåliga. <3

Ikväll skulle Linda m familj kommit för att männen skulle baka lussebullar med barnen samt att vi skulle testa för att se hur det går att ha hundarna inomhus i pysselrummet (och katterna har resten av huset). Men det fick vi skjuta upp. Jag hoppas vi kan göra det i början av veckan istället.

Ute är inget roligt väder. Snöblandat regn har det varit här hela dagen. Inte skoj alls! Inte vidare juligt heller.

Men nu är det färdiggnällt här. :)

Trots the state of my body är jag ändå lycklig. Jag har en underbar familj (K, föräldrar, syster m fam), vi bor jättebra och mysigt, det är snart jul, jag har ett underbart jobb, m m. Så jag ligger ändå och njuter över livet och känner att vi har det mycket bra.

Nu ska jag tända en massa ljus här i vardagsrummet så att mysstämningen ökar ännu mer. :)

Ha en fortsatt trevlig lördag och tack för titten.
Kram

1 kommentar:

  1. Du är förmodligen i mkt goda händer med Duracell som din sjukvårdande katt. Kalle oxå med Tudor. Så härlgt att du trots detta elände njuter av livet, det hjälper dig säkert en hel del med ork att bearbeta viruset du fått, men helst inte influensan. Käka några extra clementiner, c-vitaminerna är ju inte fel. Krya på er hör ni.

    Kram

    SvaraRadera